Bloggklubben

Hva er bloggklubben?

Bloggklubben er en fordelsklubb for deg som blogger på blogg.no. Som medlem av klubben vil du få tilgang til en rekke tilbud og rabatterte tjenester, og har mulighet til å tjene penger på flere tjenester som er tilgjengelige direkte fra publiseringsverktøyet på blogg.no.

FAQ og informasjon om annonselinker og kollasjfunksjonen finner du her.

Hvordan bruke "Annonselinker"

1. Besøk en butikk du liker og synes har bra produkter, for eksempel Nelly.
  2. Velg et produkt du liker, og kopier linken til produktet, for eksempel: http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/kl%C3%A6r/festkjoler/nly-one-1115/jaquard-skater-dress-121763-3795/
  3. Lim inn linken der det står «Lag en direktelink» under menypunktet annonselinker, så får du din unike link som gjør at du tjener penger når noen handler hos Nelly.
bilde

Her kan du lese mer, samt se eksempler på blogginnlegg.

Hvis du har spørsmål om hvordan du kommer i gang, kan du bruke kontaktskjemaet du finner under «Hjelp» i klubbmenyen.

Sjekk også ut denne videoen som forklarer hvordan du bruker linkene:

Slik lager du kollasjer

Du kan også lage freshe kollasjer som du tjener penger på. Her får alle produktene du velger automatisk linker du kan tjene penger på, uten at du trenger å gjøre om linkene selv. Det eneste du må gjøre, er å gå til «kollasj» i klubbmenyen, og velge dine favorittprodukter. Lagre kollasjen, og lim inn koden du får i blogginnlegget ditt. Du kan også ta en titt på denne videoen:

Hvordan bruke "Sponsede innlegg"

• 1. Velg innlegg ved å klikke på innlegget som interesserer deg.
    bilde
  • 2.1: Les reglene for innlegget. For at annonsøren skal kunne godkjenne innlegget, er det viktig at du holder deg til reglene.
    2.2: Bruk lenken som vises i innlegget, eller skriv om lenken hvis reglene tilsier det.
    2.3: Publiser innlegget.
    bilde
  • 3.1: Innlegget er nå publisert. Du får inntekten for innlegget inn på din oversikt så snart annonsøren har godkjent innlegget ditt.
    bilde