Personvernerklæring og integritetspolicy

Blogg.no følger en streng integritetspolicy for å beskytte våre brukere, og lesere av blogger i vårt nettverk. I forbindelse med annonsering benytter vi oss av informasjonskapsler (cookies) og måleverktøy.

Om du har noen spørsmål til vår praksis knyttet til dette, kan du kontakte hjelp@blogg.no.

Bruk av cookies og andre måleverktøy

Vi bruker cookies for å gjøre det lettere å bruke våre websider og personalisere visse deler av innholdet. En cookie er en liten tekstfil som sendes fra vår webserver og lagres av din webleser. Cookien hjelper annonsesystemet å holde orden på hvilken type innhold og hvilke annonser som har vært vist på våre nettsider. Informasjonen som lagres kan være opplysninger om hvordan våre lesere har surfet på og anvendt våre nettsider, om hvilken webleser de har brukt, hvilke annonser de har sett og i enkelte av annonsenettverksløsningene vi har samarbeid med; hvordan de har surfet mellom ulike nettsteder.

Vi anvender statistikk om lesere og trafikk/trafikkleverandører i aggregert form. Statistikken inneholder aldri noen form for personlig informasjon, alt er anonymt. IP-adresser lagres ikke i vår database der vi lagrer atferd på nettstedet, derfor kan informasjon om deg som leser aldri kobles sammen med din identitet. Din IP-adresse lagres av sikkerhetsmessige årsaker bare i de tilfeller du selv aktivt registrerer deg på nettstedet og benytter deg av våre medlemstjenester.

Formål:

Iblant anvender vi tredjepartscookies fra andre firma for å gjøre markedsundersøkelser og trafikkmålinger, forenkle annonsehåndteringen og for å forbedre funksjonaliteten på nettstedet.

Vi anvender iblant gjennomsiktige grafikkelementer for å forenkle annonseringen på weben. Disse filene kommer fra vårt annonsenettverk og våre teknikkleverandører. Filene gjør at annonsesystemet kjenner igjen cookies på din PC for å kunne forstå hvilke annonser som skal vises eller hvilke annonser som har vært vist i webleseren.

Slik forhindrer du at cookies lagres

1. Du kan slette cookies fra din harddisk når som helst, men dette gjør at dine personlige innstilinger forsvinner.
  2. Du kan også endre innstillingene i din webleser slik at den ikke tillater at cookies lagres på din harddisk. Dette gir imidlertid dårligere funksjonalitet på visse websider, kan forhindre tilgang til medlemssider og gjøre at deler av innhold og enkelte funksjoner ikke blir tilgjengelige.
  3. Du kan laste ned en blank cookie ("opt-out cookie"), slik at cookies fra våre samarbeidspartner ikke lagres. Klikk på denne linken for å få instruksjoner om hvordan du går frem (PDF). Om du sletter dine cookies forsvinner også den blanke cookien og du må laste den ned på nytt. Mer informasjon om hvordan du kan unngå cookies kan du lese på www.allaboutcookies.org/.

Endringer

Vi kan fra tid til annen komme til å endre vår integritetspolicy for å følge lovmessige krav samt vår egen praksis for innsamling og behandling av data.